Οι αξίες μας

Όλοι οι συντελεστές της εταιρείας Symphonia ενστερνίζονται τις παρακάτω θεμελιώδεις αξίες που διέπουν τη λειτουργία της:

 

ποιότητα

Επιλέγουμε με μεγάλη προσοχή τις καλύτερες πρώτες ύλες, ελέγχουμε τη διαδικασία παραγωγής των προϊόντων μας με τα πιο αυστηρά πρότυπα, φροντίζουμε να παραμένουν ιδανικές οι συνθήκες της μεταφοράς και αποθήκευσής τους.

μοναδικότητα 

Σε αρκετούς από τους  κωδικούς του καταλόγου μας έχουν απονεμηθεί οι τίτλοι ΠΟΠ (Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης) και ΠΓΕ (Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης), στο σύνολό τους πάντως τα προϊόντα μας ξεχωρίζουν για τη μοναδικότητά τους.

 

σύμπραξη

Προωθούμε την επίτευξη υγειών συνεργασιών και καλλιεργούμε αμοιβαίες σχέσεις εμπιστοσύνης με όλους τους συνεργάτες μας. Γνωρίζουμε ότι μόνο σε συνθήκες αλληλοϋποστήριξης και διαφάνειας μπορεί η ελληνική οικονομία να βρεθεί ξανά σε τροχιά ανάπτυξης και ευημερίας.

καινοτομία

Αγκαλιάζουμε τις καινοτόμες ιδέες και τις νέες τεχνικές οι οποίες αποδεδειγμένα προσφέρουν περισσότερη γευστική απόλαυση, με την προϋπόθεση όμως ότι σέβονται απολύτως τον πρωταρχικό μας στόχο για θρεπτικά και απολύτως υγιεινά προϊόντα.

Αποσκοπούμε στο να αντιλαμβάνονται οι καταναλωτές τις αξίες που υιοθετούμε από την πρώτη κιόλας φορά που επιλέγουν ένα προϊόν μας και φυσικά τους θεωρούμε πολύτιμους συμμάχους στην προσπάθειά μας.